sze 22 2010

Ars Poetica

EGYÜTT A HALLGATÓKÉRT EGYESÜLET


"A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma." (Gróf Széchenyi István: Hitel)

Az EHA Egyesület célja, hogy az universitas - szellemiség jegyében olyan közösségi környezetet teremtsen a jogász és politológia szakos hallgatók számára, amely az elszemélytelenedett egyetemi oktatás mellett biztosítani tudja a szakmai ismeretek elsajátítását, és egyúttal elősegíti az emberi kapcsolatok létrejöttét, ápolását.

Valljuk, hogy az egyetemi lét több annál, hogy minden nap összefutunk az aulában. Továbbá valljuk, hogy jogásznak vagy politológusnak lenni nem csupán munka, hanem hivatás, felelősség.

Egyesületünk tagjai a közélet, a politika és a kultúra iránt érdeklődő fiatalok, akik hitet tesznek amellett, hogy néhány év múlva felelős értelmiségiként az egyetemen megszerzett tudásukat az ország javára fogják fordítani.

Együtt többek vagyunk részeink összegénél.

Hiszünk összefogásunk erejében!

Share/Bookmark


A bejegyzés trackback címe:

https://rehabonline.blog.hu/api/trackback/id/tr302493401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása